Montignac - File de lectura

Mananc, slabesc si ma mentin cu dieta Montignac - fise de lectura = un mod mai simplu de a aplica metoda Montignac (dieta Montignac) pentru slabire sanatoassa si mentinerea greutatii dobandite.
Mananc, slabesc si ma mentin cu dieta Montignac - fise de lectura

info Montignac - File de lectura

Chirurgia Obezitatii la Adolescenti, pareri si opinii

Chirurgia obezitatii la adolescenti creste speranta de viata!
Pediatri britanici afirma ca , interventiile de reducere a volumului stomacului (chirurgia obezitatii) ar trebui facute inca de la varsta de 15 ani.

Cateii salveaza copii de la obezitate

Pentru ca obezitatea la copii este un fenomen ce accelereaza ingrijorator, cercetatorii australieni considera ca nici o solutie de evitarea obezitatii nu este de neglijat;

Astfel, acestia au hotarat ca daca adopti un catel iti salvezi copilul de obezitate.

Explicatia este simpla si de bunsimt;ei spun ca micutii de 5 - 7 ani au cu 50 % mai putine riscuri de a deveni obezi daca au un patruped (jocul cu un catel ii fereste de obezitate)

info Cateii salveaza copii de la obezitate

Pandemia obezitatii, o epidemie mondiala de obezitate

Obezitatea a fost declarata epidemie de catre Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.

Factorii generatori ai acestei epidemii de obezitate:

  • tehnologia care "ne fereste" de efortul fizic: autoturisme, masini de spalat, ascensoare

  • cresterea nivelului de viata ce ne "inbie" sa consumam alimente multe si "delicioase" cu multe, multe calorii - prosperitatea se traduce in mod eronat in hrana abundenta si de cele mai multe ori nesanatoasa

  • promovarea intensiva a dulciurilor si fast-food-urilor. In 10 tari din UE peste 50% din reclama la produse alimentare este la dulciuri, fast-food-uri si cereale indulcite. In Mare Britanie, consumul de snacks-uri a crescut cu circa 25% in 5 ani

  • sedentarismul, care este urmarea fireasca a tintuirii in fata televizorului, computerului, jocurilor video. "Un sfert din americani nu fac nici un fel de exercitii. Mai putin de o treime aloca timpul minim recomandat, de 30 min/zi, exercitiilor fizice... Obezitatea a atins nivelul de alerta maxima printre copii si adolescenti, aproape triplandu-se dupa 1980... Fiind dificil sa dai jos kilogramele, strategia cea mai buna este de a evita ingrasarea"*

info Pandemia obezitatii, o epidemie mondiala de obezitate

Pinoslim (pinnoslim) - grasimea ce te ajuta sa slabesti

Pinnoslim este o grasime care te ajuta sa slabesti

PinoSlim este un supliment alimentar, nu un medicament cu efecte secundar....

ingredientul activ al acestor pastile de slabit este o grasime ce genereaza catre creier semnale de satietate. Aceasta calitate confera produsului de slabire pinnoslim atributul de adjuvant in slabire ce actioneaza pe directia controlarii apetitului

Pinnoslim taie pofta de mancare si poate fi de un real folos cand incepi o dieta sau cand vrei sa reduci apetitul cauzat de stress, de lasatul de fumat etc.

info Pinoslim (pinnoslim) - grasimea ce te ajuta sa slabesti

Clasificarea Obezitatii, Grade de Obezitate

Pentru ca nu se poate gramui cu exactitate de unde incepe si unde se tremina starea de obezitate, si cum sunt mai multe organizatii care trateaza la modul cel mai serios problema obezitatii, inevitabil, sunt si mai multe sisteme de clasificarea obezitatii.

Doua dintre cele mai uzitate clasificari ale obezitatii sunt:
Standardul Societatii Americane de Chirurgie Bariatrica (the American Society for Bariatric Surgery-ASBS)
Clasificarea obezitatii elaborata de Organizatia Mondiala a Sanatatii

Clasificarea obezitatii dupa Standardul Societatii Americane de Chirurgie Bariatrica:

  1. Subponderal (o greutate corporala mai mica decat greutatea normala, greutatea ideala) -> un indice de masa corporala (imc / bmi) mai mic de 18,5

  2. Normal -> un IMC (BMI) calculat intre 18,5 si 24,9

  3. Supraponderal -> IMC mai mare de 27 si mai mic de 29,9

  4. Obezitate de gradul 1 -> indicele de masa corporala situat intre 30 si 34,9

  5. Obezitate de gradul 2 -> IMC (BMI) calculat intre 35 si 39,9

  6. Obezitate de gradul 3 (obezitate morbida) -> Indicele de masa corporala (IMC / BMI) este mai mare de 40

Obezitatea devine o pandemie

"Obezitatea tinde sa devina o adevarata pandemie .." este semnalul de alarma tras de Asociatia Americana a Inimii in urma unui studiu efectuat pe 168.159 de persoane din 63 de tari.
Studiul amintit arata ca aproape un sfert dintre barbati si mai aproximativ 27% dintre femei sufera in prezent de obezitate, iar 40% dintre barbati si 30% dintre femei sunt supraponderali, fara a fi obezi.

Ce numim Obezitate:

Obezitatea este semnalata greutatea corporala mai mare cu circa 20% decat greutatea normala.

Exprimarea obezitatii in practica se face prin intermediul unei valori numita Indice de Masa Corporala (Body Mass Index - BMI).

Formula de calcul pentru indicele de masa corporala (IMC / BMI) este raportul dintre masa corporala (in Kg) si inaltimea (in metri) la patrat.

Indicele de masa corporala (IMC / BMI) este folosit indeosebi pentru a clasifica obezitatea, sub si supraponderalitatea.

Scaderea poftei de mancare, reducerea apetitului, senzatia de satietate

Pofta de mancare, apetitul, este de foarte multe ori vinovat pentru obezitate. Pentru o informare cat mai cuprinzatoare in legatura cu reducerea apetitului (scaderea poftei de mancare am realizat blogul "Pastile pentru Scaderea Poftei de Mancare" pe care va invit sa-l vizitati.

Blog Despre Tratarea Obezitatii

Un nou blog dedicat tratarii obezitatii este in pregatire aici

info Blog Despre Tratarea Obezitatii

Pentru Slabit - primul portal pentru slabire

Primul portal pentru slabit isi va anunta in curand lansarea in varianta Beta.
Diete pentru slabit, carti despre slabire, produse pentru slabit, consultatii pentru slabire si discutii despre slabit intr-un singur loc.
Primul portal pentru slabit! urmariti anuntul de lansare

info Pentru Slabit - primul portal pentru slabire

Taguri obezitate, slabire, ingrasare, mentinerea greutatii, dieta

Pe "Taguri Detaliate" gasiti explicate (detaliate) si completate cu referinte cele mai frecvente cautari pe domeniile obezitate, slabire, ingrasare, mentinerea greutatii, dieta si similare.

"Taguri Detaliate" este un mediu optim pentru promovarea produselor si serviciilor pentru controlul greutatii si alimentatie sanatoasa; Abia asteptam sa va afisam reclame si sa va luam bani putini!

info Taguri obezitate, slabire, ingrasare, mentinerea greutatii, dieta

Formula IMC (BMI) pentru depistarea riscurilor de obezitate

Indicele de Masa Corporala ste un indicator oficial folosit pentru calculul greutatii ideale pentru o viata sanatoasa.
IMC este o metoda simpla de depistare a riscurilor de obezitate. In plus, indicele de masa corporala (IMC - BMI) poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care trebuie sa le pierdeti sau castigati, a caloriilor recomandate pentru a va mentine sau pentru a ajunge la greutatea ideala.

Indicele de masa corporala este o metoda aplicabila pentru barbati si pentru femei cu varste intre 18 si 65 ani

Identificarea riscurilor de obezitate si calcularea greutatii ideale in baza indicelui de masa corporala (IMC - BMI)dar nu este o metoda aplicabila (relevanta) pentru copii, femei insarcinate, persoane cu masa musculara mare (sportivi) si pentru varstnici.

Indicele de masa corporala se calculeaza impartind greutatea (in kg) la inaltimea (in m) la patrat.